Ander tekstwerk

Bureau De Uil helpt u graag bij het verzorgen van uw publikaties. U kunt Bureau De Uil inschakelen voor het schrijven, maar ook voor het redigeren en/of corrigeren van uw teksten. Door een goede analyse en oordeelsvorming heeft Bureau De Uil oog voor inconsistenties in de teksten. Verder zorgt Bureau De Uil met groot doorzettingsvermogen en een zorgvuldige en nauwkeurige werkwijze voor goede eindproducten. ‘Uitgaande van uw bouwstenen realiseert Bureau De Uil een prachtig eindresultaat’.

Ervaringen

  • Ankie Nouwens van A&A-Psychologie: Door de jarenlange ervaring in het meewerken aan assessmentrapportages kan Bureau De Uil in dat vakgebied van de psychologie opereren en de juiste kritische noten plaatsen en verbetervoorstellen doen. Tegelijkertijd was en is het prettig samenwerken met Arno, ook niet onbelangrijk!
  • Erna van Heeswijk (Bounce CWP): Het is prettig als iemand meedenkt en aangeeft wanneer iets onlogisch lijkt of meer verduidelijking behoeft. Dat is erg fijn en gaat verder dan redigeren. Ook het meedenken over de opbouw van een rapport is waardevol. Bovendien helpt het snelle meewerken bij het halen van onze deadlines.

Via deze link kunt u contact opnemen.