Arno de Bruin

Bureau De Uil is het eenmansbedrijf van Arno de Bruin. Ik hou ervan mijn eigen werk te organiseren. Ook ben ik leergierig. Met groot doorzettingsvermogen werk ik zelfstandig of samen met anderen aan projecten. .

Actuele kennis

Het begon destijds met een opleiding Biologie aan de Wageningen Universiteit (toen nog Landbouwuniversiteit Wageningen). Daarna volgden diverse werkplekken. Studie en werk leverden veel kennis op. Veel kennis heb ik over het vakgebied biologie en over ontwikkelingen rond de groene ruimte. Verder ben ik vanuit een brede interesse en met een grote leergierigheid in staat makkelijk nieuwe kennis te verwerven. Op dit moment houd ik mijn kennis actueel via het lezen van relevante literatuur en het gericht bijwonen van bijeenkomsten.

Motiveren

Tegenwoordig is een enorme hoeveelheid kennis beschikbaar. Heel graag speel ik een rol in het doorsluizen van die kennis naar leerlingen/studenten. Ik hou ervan (mee) te werken aan goede kennisoverdracht. Via lesmateriaal met een juiste opzet en structuur zorgt Bureau De Uil voor een goede ontsluiting van kennis. Juist geformuleerde teksten en opdrachten en goed gekozen activiteiten zorgen ervoor dat leerlingen en studenten gemotiveerd aan de slag gaan.